Interesse in een Alpha-cursus?

Kijk dan op de pagina van ‘Alpha’ op de centrale website van onze parochie van de H. Augustinus: https://parochie-augustinus.nl/alpha/.

Wat is het doel van mijn leven? Wanneer ben ik nou echt gelukkig? Waar bestaat mijn leven eigenlijk uit als alles wegvalt?’

Het zijn allemaal vragen die juist in deze tijd omhoog kunnen komen. Koffietjes buiten de deur, uit eten met vriendinnen en werken op kantoor, opeens kan het allemaal niet meer. Het is hartstikke logisch dat je gaat nadenken over het leven als de ‘normale dingen’ niet meer kunnen.

Misschien ben je wel, net als velen anderen, gaan nadenken over het doel van je leven. Dan is Alpha Online echt iets voor jou! Je ontmoet leuke, nieuwe mensen van achter je beeldscherm thuis. Die net als jij op zoek zijn naar antwoorden en inspiratie voor hun geloof en leven. Alpha: maak kennis met het christelijk geloof.

De cursus is gratis en start woensdagavond 13 januari online via Zoom. De webredactie