Update 59: Livestream viering zondag 22 november om 11.00 uur uit Oegstgeest

U kunt deze livestream viering voor parochianen van de parochie H. Augustinus vanuit de parochiekern van de H. Willibrord uit Oegstgeest zondag 22 november om 11.00 uur, op het feest van Christus Koning, thuis volgen via deze link: https://youtu.be/N9A3zwSb74k.

Voorganger in deze viering is pastoor Franken.

De muzikale begeleiding is in handen van een cantor en muzikaal begeleider Er is ook kinderwoorddienst en een crèche.  

De twee collectes zijn bestemd voor…

De ‘gewone’ collecte is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in  elke parochiekern anders worden ingevuld. Benieuwd wat de speciale bestemming is voor onze parochiekern. U kunt zich dus ook deze zondagochtend 22 november, thuis kijkend en luisterend naar de livestream viering vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern.

En de deurcollecte, de tweede collecte, is bestemd voor de jongeren onder de naam Nationale Jongerencollecte. We gaan het vast en zeker horen bij de mededelingen in deze viering waar uw gaven voor deze deurcollecte voor bestemd zijn. Wat is het concrete doel? 

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt meedoen met deze digitale collectes via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze beide collectes zeker om elkaar in deze wereld te blijven zoeken op weg naar verbinding. Heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!

De webredactie