Wilt u de viering van Allerzielen terug bekijken…?

Wat mooi om na de livestream van de viering van Allerzielen deze maandag 2 november om 19.00 uur vanuit onze parochiekern te kunnen zien dat er zelfs op enig moment tweehonderd gelijktijdige bezoekers waren. Dan is al het voorbereidingswerk van alle vrijwilligers om deze livestream mogelijk te maken meer dan de moeite waard geweest. En in het bijzonder wil ik dan wel de werkgroep beamervieringen noemen, gesteund door de ongekroonde koning van de I.C.T., Gijsbert Schrijvers. Juist met de professionele uitstraling met het werken met twee camera’s zijn zeer veel kijkers blij gemaakt. Maar ook door de speciale beamerpresentatie die speciaal voor deze viering is opgesteld door iemand van de werkgroep. En voor verdere informatie over alles m.b.t. Allerzielen verwijs ik naar de onderstaande update 55.

Deze twee foto’s (fotograaf Astrid van der Valk) geven twee sfeervolle momenten aan van deze viering van Allerzielen waar in een kerk met alleen de beamerwerkgroep, de cantor, de muzikaal begeleider, de kosters het complete pastorale team aanwezig was. De locatiereferenten lazen de namen van de overleden dierbaren van het afgelopen jaar op en er werden kaarsen voor hen aangestoken. We zetten ze in het licht. 

Wilt u de uitzending terugzien? Dat is zeker mogelijk want ga naar www.joannesdedoper.nl, dan naar ‘uitzending gemist’,  dan naar ‘Reguliere uitzending’, klik aan ‘Maand 11’ en dan ‘2-11’en dan duurt het even om alles te uploaden maar dan heeft u ook even. Het blijft allemaal anders dan andere jaren, maar op deze wijze denken we dat we in ieder geval zoveel mogelijk mensen in positief opzicht hebben kunnen bereiken. Het is in ieder geval goed om te weten dat we in onze eigen parochiekern alle ervaring hebben om in deze Corona-tijden onze vieringen bij parochianen en andere belangstellenden binnen te brengen.

Maar voor al die vrijwilligers die zich, naast hun dagelijkse werkzaamheden, inzetten voor onze parochiekern is het ook leuk en goed om te horen wat u / jij ervan vindt. Laat het maar weten via het alom bekende e-mailadres wat we wekelijks in de digitale nieuwsbrief publiceren. Meer dan van harte aanbevolen!

Gerard Bol.   

(Fotografie: Astrid van der Valk)

(Fotografie: Astrid van der Valk)