Dagboek van een kerstengel

We zijn afgelopen weken met veel liefde  uit gevlogen. We hadden twee toebedeelde adressen die we mochten verblijden met ons fladderende bezoek. En dat deden we met graagte die ons kerstengelen eigen is.

Maar we gaan altijd eerst op verkenning uit, een oriënterende verkenningsvlucht, om te kijken hoe het huis eruit ziet en of we  makkelijk ongezien naar de brievenbus kunnen fladderen om het laatste stukje naar de voordeur te kunnen lopen. Wíj doen het daarom ook graag met ons tweeën.

Afgelopen week was onze kleine kerstengel in opleiding, je moet immers ook in ons vak middels stageplaatsen zorgen voor je potentiële opvolgers op enig moment,  een klein beetje een bengel. Hij vertelde heel serieus dat hij het per ongeluk in de verkeerde brievenbus had gedaan.

Maar toen kregen we een bericht van het Engelen-hoofdbureau, in de Engelendwarsstraat nummer 16B,  dat die mevrouw toch zo blij was met onze bezoekjes. Dus gelijk voor ons de bevestiging dat het presentje door de kleine kerstengel toch in de goede brievenbus was gedaan.

Deze week voor Kerstmis gaan we met vele andere kerstengelen voor de laatste keer uitvliegen en wat is het ook dit jaar toch weer snel gegaan. Wíj vonden het leuk om een klein beetje licht te kunnen brengen in deze rare tijden. En ook al werden onze vleugels geregeld nat van het vochtige Nederlandse decemberweer, we hebben het met alle liefde gedaan. Wie weet volgend jaar weer met nog veel meer engelen die gaan uitvliegen?

Liefs  van twee enthousiaste kerstengelen