De Vrolijke Noot zong kerstsfeer de huiskamer in

‘Ontroerend om die kinderen te zien zingen’, ‘Het was nu al even echt Kerstmis bij ons thuis’, ‘Prachtige sfeervolle aankleding en wat een solo’s’ en ‘Leuk dat iedereen mee kon zingen’ en ‘Ik kreeg het zo cadeau in onze huiskamer’,  waren zomaar wat reacties na afloop op de digitale snelweg naar Agnes Bol, dirigente en oprichtster van kinderkoor De Vrolijke Noot van parochiekern de H. Joannes de Doper uit Katwijk. Een kerstconcert wat u zeker nog terug kunt bekijken en beluisteren.

Bol: ,,De kinderen, waarvan veel jong, hebben het fantastisch gedaan. Het was dan ook best wel spannend voor ze met twee camera’s van de beamerwerkgroep van de parochiekern op ze gericht, professioneel toegepast licht en geluid van ML Systems uit Noordwijkerhout en dan wetende dat het live is en vele klasgenootjes van onze basisschool De Horizon ook zouden gaan kijken. Maar we zijn zo trots op ze!”

Gemist… ga zeker kijken, luisteren en genieten!  

U kan dit sfeervolle kerstconcert nog beleven op de website www.joannesdedoper.nl en klik dan aan ‘Uitzending gemist’, ‘Regulier’, ‘Maand 12’ en ’13 december’ en u kunt weer een uur muzikaal genieten. RTV Katwijk zal het met de kerstdagen ook gaan uitzenden. Waar er normaal een deurcollecte is na een kerstconcert kunt u altijd nog uw waardering voor hoe deze kinderen hebben gezongen tonen middels uw gift op de bankrekening van De Vrolijke Noot,  NL97 INGB 0687 5937 35 t.n.v. A. Bol o.v.v. ‘Kerstconcert’. Maar het kan ook via de Givt-app door eerst aan te maken ‘Derde collecte’, dan een bedrag in te tikken en op de lijst aan te klikken ‘Augustinus parochie Katwijk’ waarna u kunt geven.

Vrolijk kerstfeest iedereen!

Bol: ..Dit kerstlied hebben we niet voor niets als toegift nog een keer gezongen. Want ieder, wie je ook bent, verdient zeker in deze barre tijden een vrolijk kerstfeest, een steuntje in de rug. Ik hoop dat de kinderen van De Vrolijke Noot daar een muzikaal steentje aan hebben bijgedragen.”