Geen drie wijzen uit het oosten, maar vijf uit het westen

Zondagochtend 20 december was het laatste kinderwoorddienst van 2020. Wat een roerig jaar is het geworden en toch blij dat we zo als kinderwoorddienst hebben mogen eindigen dit barre jaar. Er waren deze keer maar vijf kinderen aanwezig op deze kinderwoorddienst, maar het waren ook hele wijze kinderen, zo bleek snel. De leiding, Marit en Linnsey, gingen de kennis van de kinderen testen en de kinderen gingen het kerstverhaal aan Marit en Linnsey vertellen. Ze hadden het met hun vijven goed verteld in hun eigen woorden en met wat ondersteunende gebaren  en daarna mochten ze als een soort van beloning een woordzoeker doen of een kerstkaart maken. Ze mochten zelf kiezen bij deze laatste bijeenkomst.

Terug naar de kerk…

De pastoor was helaas snel klaar met de preek dus toen de kinderen werden opgehaald voor de kerk werd er luid door ze geprotesteerd omdat het zo snel voorbij was. Maar natuurlijk zijn we, wel zachtjes, de viering in gegaan. Daarmee kwam er een einde aan de laatste kinderwoorddienst van 2020. Wíj wensen iedereen zalige kerstdagen toe en een goed en vooral gezond 2021 toe. Wíj hopen jullie op 17 januari 2021 allemaal weer te zien bij de volgende kinderwoorddienst.

Groetjes van Marit, Linnsey, Mariska en Denice,

werkgroep kinderwoorddienst