Home alone… kijk en beleef De Vrolijke Noot op RTV Katwijk

Het kerstconcert van kinderkoor De Vrolijke Noot kon u zondagmiddag 13 december live volgen via de You Tube-link en het is altijd nog op de website www.joannesdedoper.nl te bekijken via ‘Uitzending gemist’ Maar in deze barre lockdown, zeker met die van oudsher feestelijke familiedagen, zendt RTV Katwijk vier keer dit kerstconcert uit. Dat wordt vast en zeker heerlijke kersttelevisie om bij mee te zingen met elkaar. En er is altijd nog de gelegenheid om uw financiële waardering te tonen voor wat deze kinderen bij u aan muzikale kerstvreugde gaan bezorgen.        

Zet de kerststoelen, de schaaltjes met versnaperingen en wat heerlijk vloeibaars dus maar tijdig klaar om één uur lang te kunnen genieten van dit unieke online kerstconcert. Want de lokale omroep zendt het uit op woensdag 23 december om 18.00 uur, op donderdag 24 december om 16.00 uur, eerste kerstdag om 12.00 uur en tweede kerstdag om 18.00 uur.

‘Waar de spraak ophoudt begint de muziek’

Dirigente Agnes Bol: ,,Jammer was het dat Niek en Neeltje er niet bij konden zijn door hun quarantaine. Dus de overblijvende twintig kinderen hebben extra hun best gedaan. En dat is te horen en te zien in deze sfeerrijke verlichting en aankleding. Wetende dat er veel nieuwe leden pas in september zijn gestart, we ook tijden niet hebben kunnen repeteren, ben ik extra trots op ze. Want in dit koor kan iedereen meedoen. Geniet zo maar van die prachtige solo’s, de mooie teksten, maar zeker ook de kerstklassiekers die thuis heerlijk kunnen worden meegezongen. En we zongen niet voor niets ‘Vrolijk kerstfeest iedereen’ als toegift. Want dat muzikale lichtpuntje wilden we in deze donkere dagen rond Kerstmis even voor iedereen zijn. Wat vindt u? Is dat gelukt?”   

Hoe vindt u RTV Katwijk?

Het is te vinden op deze frequenties:

  • Ziggo Digitaal – Kanaal 41
  • KPN/XS4ALL/Telfort met witte afstandsbediening – Kanaal 1385
  • Telfort met zwarte afstandsbediening – Kanaal 2131

Bol: ,,Veel kijk-, luister-, zang- en kerstplezier bij dit kerstconcert van De Vrolijke Noot. De kinderen vonden het heel spannend, maar ze hebben er ook zo van genoten. En dan nu nog met Kerstmis ook nog op televisie, ook in dat opzicht worden het kerstdagen om nooit te vergeten!”