Update 61: Livestream viering zondag 6 december om 11.00 uur uit Voorschoten

U kunt deze livestream viering voor parochianen van de parochie H. Augustinus vanuit de parochiekern van de H. Laurentius en De Moeder Gods uit Voorschoten zondag 6 december om 11.00 uur, op de tweede zondag van de advent volgen.

Dat kan thuis via deze link: https://youtu.be/VS5eAcQWo4s

Voorganger in deze eucharistieviering is pastoor Franken, geassisteerd door diaken Winnubst. De muzikale begeleiding is in handen van een cantor en E. Bouwer als organist, de muzikaal begeleider.

De collecte is bestemd voor…

De ‘gewone’ collecte is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in  elke parochiekern anders worden ingevuld. Benieuwd wat dit weekend de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk. U kunt zich dus ook deze zondagochtend 6 december, thuis kijkend en luisterend naar de livestream viering vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern.

Maar ook de bisschoppelijke adventsactie voor Nicaragua blijft t/m de kerstdagen onder ieders aandacht. Op deze website en in de digitale nieuwsbrief van 4 december kunt u er meer over lezen. Meer dan van harte aanbevolen.

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt meedoen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!

De webredactie