Update 62: Livestream viering zondag 13 december om 9.30 uur uit Wassenaar

U kunt deze livestream viering voor parochianen van de parochie H. Augustinus vanuit de parochiekern van de Sint Willibrordus uit Wassenaar zondag 13 december om 9.30 uur, op de derde zondag van de advent volgen.

Dat kan thuis via deze link: https://youtu.be/ZRcE6FJGa_o

Voorganger in deze eucharistieviering is pastoor Franken, geassisteerd door diaken Brink. De muzikale begeleiding is in handen van een cantor en  organist en er is een kinderwoorddienst.

De collecte is bestemd voor…

De ‘gewone’ collecte is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in  elke parochiekern anders worden ingevuld. Benieuwd wat dit weekend de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk. U kunt zich dus ook deze zondagochtend 13 december, thuis kijkend en luisterend naar de livestream viering vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern.

Maar ook de bisschoppelijke adventsactie voor Nicaragua blijft t/m de kerstdagen onder ieders aandacht. Op deze website kunt u er meer over lezen (even naar beneden scrollen). Meer dan van harte aanbevolen.

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt meedoen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!

De webredactie