Update 64: Livestream vieringen 24 en 25 december en zondag 27 december.

De livestream van de gezinsviering van donderdag 24 december om 17.00 uur met kinderkoor De Vrolijke Noot en kapelaan Plavcic komt vanuit Katwijk en is bestemd voor de gehele parochie. Deze kunt u volgen via deze link: https://youtu.be/IuKA7n45_0o.

Deze viering is op verzoek van het pastoraal team eerder opgenomen en wel op zaterdagmiddag 19 december om 16.30 uur. Het is goed om te weten dat door de ziekte van de vaste muzikaal begeleider Niek van der Meij die ochtend er zeer veel moest worden geregeld om toch de pianobegeleiding voor het kinderkoor beschikbaar te kunnen krijgen, maar het is gelukt met dank aan Niek en Agnes Bol.

Helaas is in de hectiek van het laatste moment de microfoonopstelling niet juist geweest waardoor deze pianomuziek het kinderkoor her en der overklinkt. Dat bleek pas bij het beluisteren van de nog niet afgemonteerde link, maar in de kerk zelf klonk het live bij de opnames perfect. Dus aan de kinderen heeft het zeker niet gelegen en het is goed om dat hier ook te vermelden (dat zullen we ook delen met de andere parochiekernen zodat ze het ook weten).

U kunt de livestream viering van eerste kerstdag vrijdag 25 december voor alle parochianen van de parochie H. Augustinus vanuit de parochiekern van de H. Laurentius en De Moeder Gods uit Voorschoten om 11.00 uur volgen.

Dat kan thuis via deze link: https://youtu.be/3yaxpK2JXn4.

Voorganger in deze eucharistieviering is pastoor Franken met leden van het pastoraal team. De muzikale begeleiding is in handen van de cantoren L. Hillen en L. Mora en Richard Bot als organist.

De livestream viering zondag 27 december voor alle parochianen van de parochie H. Augustinus komt vanuit de parochiekern van de H. Willibrord in Oegstgeest om 11.00 uur. U kunt het thuis volgen via deze link: https://youtu.be/i7NPo8PG0XU.

Voorganger in deze viering is kapelaan Plavcic en er is muzikale ondersteuning.

De collectes zijn bestemd voor…

De ‘gewone’ collecte is op alle dagen bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in  elke parochiekern anders worden ingevuld. Benieuwd wat dit weekend de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk. U kunt zich dus ook bij al deze vieringen, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern. Maar ook de bisschoppelijke adventsactie voor Nicaragua blijft t/m de kerstdagen onder ieders aandacht. Meer dan van harte aanbevolen!

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt meedoen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!

De webredactie