Update 65: Livestream vieringen vrijdag 1 en zondag 3 januari

Omdat er door de afwezigheid van kapelaan Plavcic op nieuwjaarsdag 1 januari geen (eucharistie)viering in onze eigen Katwijkse parochiekern is, komt deze centrale livestream viering goed van pas. U kunt met deze livestream de eucharistieviering van Nieuwjaar voor alle parochianen van de parochie H. Augustinus vanuit de parochiekern van de H. Laurentius en De Moeder Gods uit Voorschoten om 11.00 uur volgen.

Voorganger in deze eucharistieviering is pastoor Franken. De muzikale begeleiding is in handen van de cantor L. Hillen en een organist.

De livestream viering zondag 3 januari voor alle parochianen van de parochie H. Augustinus komt vanuit onze parochiekern van de H. Joannes de Doper uit Katwijk om 9.30 uur. U kunt het thuis volgen via deze link: https://youtu.be/V8s3qtJWWUc.

Voorganger in deze viering is kapelaan Plavcic (als hij aanwezig kan zijn) of pastoor Franken en Marianne van Denzel is de cantor en Niek van der Meij is er als organist.

De collectes zijn bestemd voor…

De ‘gewone’ collecte is op alle dagen bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in  elke parochiekern anders worden ingevuld. Benieuwd wat dit weekend de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk. U kunt zich dus ook bij al deze vieringen, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern. Meer dan van harte aanbevolen!

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt meedoen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!

De webredactie