Update 66: Livestream viering zondag 10 januari

U kunt de livestream viering van zondag 10 januari op het feest van de doop van de Heer voor alle parochianen van de parochie H. Augustinus vanuit de parochiekern van de H. Willibrord uit Oegstgeest om 11.00 uur volgen.

Dat kan thuis via deze link: https://youtu.be/xUWsiZVuDyA.

Voorganger in deze eucharistieviering is pastoor Franken en hij wordt bijgestaan door diaken Winnubst. De muzikale begeleiding is in handen van een aantal zangers van het gemengd koor en er is een kinderwoorddienst.

De collectes zijn bestemd voor…

De ‘gewone’ collecte is op alle dagen bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in  elke parochiekern anders worden ingevuld. Benieuwd wat dit weekend de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk. U kunt zich dus ook bij al deze vieringen, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern. Meer dan van harte aanbevolen!

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt meedoen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!

De webredactie