Update 68: Livestream viering zondag 24 januari vanuit Oegstgeest

U kunt de livestream viering van zondag 24 januari op de derde zondag door het jaar voor alle parochianen van de parochie H. Augustinus vanuit de parochiekern van de H. Willibrord uit Oegstgeest om 11.00 uur volgen.

Dat kan thuis via deze link: https://youtu.be/uyH6o3pgIAE.

Voorganger in deze eucharistieviering is pastoor Franken. De muzikale begeleiding komt, in welke vorm dan ook, van het gemengd koor en er is een bijeenkomst van de kinderwoorddienst.

De collectes zijn bestemd voor…

De ‘gewone’ collecte is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Benieuwd wat dit weekend de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk. U kunt zich dus ook bij deze viering, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern. Meer dan van harte aanbevolen!

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt meedoen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven! De webredactie