Update 71: Livestream viering zondag 14 februari vanuit Wassenaar

U kunt de livestream viering van zondag 14 februari op de zesde zondag door het jaar voor alle parochianen van de parochie H. Augustinus vanuit de parochiekern van de Sint Willibrordus in Wassenaar om 9.30 uur volgen. Dat kan thuis als u dan ook deze link aanklikt: https://youtu.be/vcVB24kW9v4.

Voorganger in deze eucharistieviering is Kapelaan Plavcic geassisteerd door diaken Brink en in deze viering worden de kinderen voor de eerste communie voorgesteld. Er is ook een kinderwoorddienst. De muzikale begeleiding komt van een cantor-organist.  

De collecte is bestemd voor…

De ‘gewone’ collecte is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd wat dit weekend de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? U kunt zich dus ook bij deze viering, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern. Meer dan van harte aanbevolen!

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt meedoen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!

De webredactie