Kinderpassie geslaagd uitgevoerd

Donderdagmiddag 25 maart hebben de kinderen van De Vrolijke Noot in de parochiekerk van de H. Joannes de Doper in Katwijk bij hun koorrepetitie de ‘Kinderpassie’ uitgevoerd en opgenomen. Via deze link kan ieder online de liederen en het door koorlid Martijn Hoevens perfect voorgedragen paasverhaal met alle zintuigen beleven: https://youtu.be/LGaeay7PHTU.

Het was natuurlijk heel spannend en enkele koorkinderen konden vanwege hun coronaquarantaine helaas niet aanwezig zijn. Extra jammer omdat er door alle koorleden zolang naar toegeleefd en voor gerepeteerd was. Maar in deze barre tijden kan je alles verwachten, zelfs op het laatste moment. Maar de andere koorleden hebben het perfect opgevangen. Alle kinderen hebben o.l.v. dirigente Agnes bol en muzikaal begeleider Niek van der Meij extra geweldig hun best gedaan en het is zeker meer dan de moeite waard om in de aanloop naar Pasen dit ‘concert van de hoop’ te bekijken en te beluisteren!

De Vrolijke Noot op www.joannesdedoper.nl Wilt u meer zien en / of horen van kinderkoor De Vrolijke Noot? Zij zingen ook bij vieringen in de Goede Week, met een viertal want meer is niet mogelijk bij vieringen, en wel bij de gezinsviering op Palmzondag om 9.30 uur, de kinderkruisweg op Goede Vrijdag 2 april om 15.00 uur (u mag dan bloemen meenemen om het ruwhouten kruis te laten ‘aanbloemen’) en op eerste paasdag op 4 april in de gezinsviering van 9.30 uur in de Katwijkse r.-k kerk