Update 75: Livestream viering zondag 14 maart vanuit Wassenaar

U kunt de livestream viering van zondag 14 maart op de vierde zondag van de veertigdagentijd voor alle parochianen van de parochie H. Augustinus vanuit de parochiekern van de Sint Willibrordus uit
Wassenaar om 9.30 uur volgen. Dat kan thuis via de website met ‘Live uitzending’, maar ook via deze link: https://youtu.be/sgbG-US0Loc.
Voorganger in deze eucharistieviering is kapelaan Plavcic en hij wordt geassisteerd door diaken Brink en de muzikale begeleiding komt van een cantor-organist. Er is ook kinderwoorddienst.


De collecte is bestemd voor…
De ‘gewone’ collecte is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd wat dit weekend de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? U kunt zich dus ook bij deze viering, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern. Meer dan van harte aanbevolen!
Hoe doet u mee met de Givt-app?
U kunt meedoen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven! Kijk ook op de website (even naar beneden scrollen) hoe u de gaven via de Givt-app afgelopen jaar makkelijk kunt aanmelden voor uw belastingopgaven. Weer een extra reden om mee te doen via deze o zo makkelijke app.