De kinderwoorddienst komt ook naar je toe

Na de volle bijeenkomsten van de kinderwoorddienst rondom Pasen was het zondag 18 april wat stilletjes in de grote zaal van de pastorie waar we tijdens de viering bijeen komen. De opkomst leverde ons de namen op van een broer en zus, Renske en Joep, en er waren ook de broertjes Len en Han. Natuurlijk hoop je er met meer te zijn, net als bij de sponsoractie van afgelopen zaterdagmiddag waar ook diverse kinderen aan hebben meegedaan (zie de link om de foto’s in prachtige collages terug te zien, met dank aan Paul van Houwelingen: https://photos.app.goo.gl/vAfGF2R7a1uMjyMf9).

Waarover spraken zij?

We lazen een verhaal over Petrus en Jezus en hierna maakten Renske, Joep en Len een woordzoeker. Het werd dan ook een spannende wedstrijd met ‘juf’ Marit. Wie had alle woorden het eerst gevonden? Voor Han  uit groep 1 was de woordzoeker nog wat moeilijk, dus hij kleurde een mooie kleurplaat in .

Digitale kinderwoorddienst…

Dinand heeft thuis de woordzoeker van de kinderwoorddienst gemaakt. Hij zat namelijk thuis in quarantaine door de corona, maar op deze manier was hij er toch bij met kapelaan Boris op de achtergrond omdat de parochiële livestream uit onze eigen kerk kwam. Heerlijk een foto van de tijd van nu, waar de digitale wereld het mogelijk maakt om, ook al moet je thuis blijven, toch met elkaar samen kerk te zijn. Nog niet genoteerd wanneer we weer bijeenkomen met de kinderen? Dat is zondag 16 mei, de laatste dag van de meivakantie. Een mooi afsluiter, dus kom zeker!

Namens de werkgroep kinderwoorddienst,

Marit en Lynnsey.