Een paasgroet uit ons parochiehart voor…

U heeft vast en zeker in de lokale media, op deze website en ook mogelijk in een uitgave van de digitale nieuwsbrief het berichtje over de palmpaasactie van de evenementencommissie gelezen en wat foto’s bekeken? Dat was allemaal onder de titel ‘Palmpasen komt de brievenbus in’. In de rubriek ‘Fotogalerij’ op deze website vindt u dan ook vele foto’s van het samenstellen van deze paasattentie in brievenbusformaat, zo ook het uitreiken van vijftig bossen narcissen na afloop van de viering van Palmzondag aan alle kerkgangers en functionarissen. Maar de paasattentie is ook persoonlijk overhandigd, als het mogelijk was.

Bedankbriefje school.
Bedankbriefje school.

Er zijn op verschillende manieren hele leuke en hartverwarmende reacties op deze paasattentie verzonden direct gericht aan een lid van de evenementencommissie, of ze kwamen bij ons binnen via RKBS de Horizon of het parochiekernsecretariaat. Die reacties varieerden van ‘Mooi gebaar’, ‘Erg blij mee’, ‘Zo blij met de mooie paasverrassing, dank uit het diepste van mijn hart hiervoor’, ‘Wat een mooie paasverrassing. Fijn om een palmtak in huis te hebben. En niet te vergeten de mooie gekleurde eieren op de kaart door Quinn uit groep 1C’ tot ‘Afgelopen zondag ontvingen wij van de parochie een prachtige kaart met tekening van een van de leerlingen van de Horizon. Dit stellen we zeer op prijs. Hartelijk dank!’ enz. Zomaar een bloemlezing uit de ontvangen reacties.   

Gelukkig hebben we de foto’s nog!   

Hier plaatsen we een overzicht van foto’s van de leden van de bezoekersgroep en de evenementencommissie die vanaf Palmzondag de paasattentie hebben thuisbezorgd bij vele parochianen. En bij deze fotocollage vindt u ook twee foto’s van schriftelijke reacties die in de brievenbus van de Horizon lagen. Mooi om te zien dat deze gezamenlijke actie van de evenementencommissie met de werkgroep kinderwoorddienst, kinderen en teamleden van De Horizon en de bezoekersgroep in het kader van het 175-jarig parochiejubileum zo in de (paas)smaak is gevallen.

Doet u en doe jij mee met de sponsoractie zaterdagmiddag 17 april?

De volgende jubileumactie is de sponsoractie (zie het tweede bericht hieronder op deze website) waar we als commissie mikken op een bedrag van € 3.000,- naast de bijdragen van fondsen en sponsoren om het jubileumcadeau van comfortabeler kerkbankbekleding te kunnen realiseren. Het ‘hoe, wat en waarom?’ kunt u hier lezen en het belangrijkste is dat aanmelden kan t/m zaterdag 10 april a.s.

De evenementencommissie,
Hetty Mens (voorzitter),
Joke Jongeneel,
Astrid van der Valk,
Richard Hulmer,
Gerard Bol.