Kunt u ook geld doneren voor de sponsoractie…. ja natuurlijk!

Zaterdag 17 april van 15.00 – 17.00 uur is er de grote sponsoractie om gelden voor het jubileumcadeau bij ons 175-jarig parochiejubileum bij elkaar te lopen of te fietsen. Op het gele inlegvel in de Augustinus vindt u de hele uitleg, maar u kunt het ook lezen als vierde bericht op deze website. Wij hebben het streven om € 3.000,- binnen te halen met deze sponsoractie. Ook al kunt u zaterdag 17 april niet naar de kerk komen lopen of fietsen, u kunt ook uw donatie t/m 17 april overmaken op ‘Parochiekern H. Joannes de Doper in Katwijk, NL58 RABO 0331 7012 78 o.v.v. Sponsoractie kerkbankbekleding’ Gewoon doen voor dit goede doel!     

Als evenementencommissie bieden we ook deze gelegenheid omdat er vragen van parochianen kwamen. Zij zijn deze zaterdagmiddag 17 april niet in staat om naar de kerk te komen om het contante geld af te geven aan ons. Elke euro telt en daarom kunt u ook aan deze sponsoractie deelnemen door uw gift gewoon over te maken. Dat kan uw persoonlijke financiële bijdrage zijn, maar ook de bijdrage van anderen.

Maar één kleine handeling voor dit goede doel!

Wat zou het leuk zijn als we zaterdag 17 april bij de mededelingen in de viering van 19.00 uur al de opbrengst van deze sponsoractie kunnen meedelen. En met hopelijk nog vele binnengekomen donaties moet het met elkaar toch lukken om het streefbedrag van € 3.000,- te kunnen binnenhalen? Alles om het doel van comfortabeler kerkbankbekleding te kunnen realiseren, ook wetende dat we bij diverse fondsen al € 4.000,- hebben binnengehaald. Wij gaan vol vertrouwen de toekomst van onze parochiekern tegemoet, doet u mee?

Niet meedoen is toch geen optie?

Elke euro telt en met vast en zeker vele positieve reacties kunnen we bij de eucharistieviering zondag 11 juli, met de bisschop als voorganger, het jubileumcadeau aan u als mede-parochianen aanbieden. En als het goed is zit u er dan al op, comfortabel en wel… ook als de viering twee uur duurt! Wat mooi als velen meedoen met deze sponsoractie (aanmelden kan t/m zaterdag 10 april) of hun financiële bijdrage overmaken (kan t/m zaterdag 17 april). En alles onder het motto dat elke euro telt. Heeft u nog vragen, laat het één van ons maar weten.

De evenementencommissie,
Hetty Mens (voorzitter),
Joke Jongeneel,
Astrid van der Valk,
Richard Hulmer,
Gerard Bol.