Update 78: Livestream van verschillende vieringen

  • De parochiële livestream van de kruisweg komt vandaag op Goede Vrijdag om 15.00 uur uit de H. Willibrord in Oegstgeest met als voorganger diaken Winnubst.
  • De parochiële livestream van de communieviering van Goede Vrijdag komt uit onze eigen kerk, met dank aan de beamerwerkgroep, met een kwartet van Vocalis en pastoor Franken als voorganger.
  • De parochiële livestream van Stille Zaterdag komt om 19.00 uur uit de H. Willibrord in Oegstgeest met als voorganger pastoor Franken, geassisteerd door diaken Winnubst.
  • De parochiële livestream van eerste paasdag komt om 11.00 uur uit de H. Willibrord in Oegstgeest met als voorganger pastoor Franken.
  • Op tweede paasdag is er geen parochiële livestream.

Elke collecte is bestemd voor…
Elke ‘gewone’ collecte in genoemde vieringen is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? U kunt zich dus ook bij deze vieringen, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern. Meer dan van harte aanbevolen! Op Goede Vrijdag is er geen collecte!
Hoe doet u mee met de Givt-app?
U kunt meedoen met deze digitale collectes via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!
De webredactie