Update 80: Livestream vanuit Katwijk

De parochiële livestream van zondag 18 april, de derde zondag van Pasen, komt om 9.30 uur uit ons eigen kerkgebouw, met dank aan de beamerwerkgroep. De muzikale begeleiding komt van een kwartet van Vocalis onder muzikale begeleiding van Niek van der Meij. En er is ook een kinderwoorddienst. De voorganger is kapelaan Plavčić. Deze parochiële livestream is voor ieder te volgen via de link: https://youtu.be/YNC5s3hMshg.

De collecte is bestemd voor…
Elke ‘gewone’ collecte in genoemde vieringen is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? U kunt zich dus ook bij deze vieringen, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern. Meer dan van harte aanbevolen!

Hoe doet u mee met de Givt-app?
U kunt meedoen met deze beide digitale collectes via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze beide collectes, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!