Update 86: Livestream vanuit Wassenaar op zondag 30 mei

De parochiële livestream van zondag 30 mei, Drievuldigheidszondag, komt om 9.30 uur uit de St. Willibrordus uit Wassenaar. De voorganger is pastoor Franken en hij wordt geassisteerd door diaken Brink. Muzikale medewerking komt van een cantor-organist.
Deze parochiële livestream is voor ieder te volgen via de link: https://youtu.be/j0SxilpLfMo.
En ook hier kunt u natuurlijk meedoen met de collecte via de Givt-app.


De collecte is bestemd voor…
Elke ‘gewone’ collecte in genoemde vieringen is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor
kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd
wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? U kunt zich dus ook bij deze vieringen, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern. Meer dan van harte aanbevolen!

Hoe doet u mee met de Givt-app?
U kunt meedoen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze beide collectes, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!