Update 85: Livestream vanuit Voorschoten op zondag 23 mei

De parochiële livestream van zondag 23 mei, de zevende zondag van Pasen, komt om 11.00 uur uit de H. Laurentius en De Moeder Gods in Voorschoten. De voorganger is kapelaan Plavčić. Muzikale medewerking komt van een kwartet van het Laurentiuskoor.
Deze parochiële livestream is voor ieder te volgen via de link: https://youtu.be/7E5r_nNBO88.
En ook hier kunt u natuurlijk meedoen met de collecte via de Givt-app.

Hoe doet u mee met de Givt-app?
U kunt meedoen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze beide collectes, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!


De collecte in de vieringen dit pinksterweekend is bestemd voor de WNM Missionarissen en missionair werkers zijn er altijd voor de ander. Bent u er voor hen tijdens de pinksteractie 2021? Wereldwijd zetten Nederlandse missionarissen en missionair werkers zich iedere dag in voor hun kwetsbare medemens. Eén keer per jaar zetten wij hen zélf in het middelpunt. Dat doen we tijdens de pinksteractie van de Week Nederlandse Missionaris (WNM). Van 15 t/m 23 mei voert WNM campagne voor het welzijn van deze bevlogen en bezielde mannen en vrouwen, zodat zij zich kunnen blijven inzetten voor de ander. Uw steun is daarbij onmisbaar! Al vragen missionarissen zelf weinig, een steuntje in de rug kunnen zij heel goed gebruiken. Een van de Nederlandse missionarissen die de WNM steunt is pater Peter Daalhuizen, missionaris in Brazilië. Maak hier kennis in een You Tube-filmpje van vijf minuutjes met pater Peter Daalhuizen.