Belangrijk nieuws van de evenementencommissie

Er zijn vier zaken die belangrijk zijn om hier op de website te melden vanuit de evenementencommissie aan de lezers. We hebben het ook al geplaatst in de uitgave van de digitale nieuwsbrief van vrijdag 11 juni. Maar kent u medeparochianen die niet op deze site (kunnen) kijken of die de wekelijkse digitale nieuwsbrief niet ontvangen, praat ze dan kort bij over deze onderstaande nieuwtjes:

  • Het aantal aangeleverde jubileumfelicitaties valt ons wat tegen, maar ze zijn zo gaaf en schattig om te delen met alle medeparochianen. Daarom vervalt de eerder geplande en aangekondigde live uitzending via de beamers van vrijdag 18 juni van 19.00 – 20.00 uur waar we alle felicitaties zouden presenteren. We doen het nu na afloop van de Sint Jansviering zondag 20 juni in een ‘stief kwartiertje’. Dus alle kerkgangers kunnen blijven zitten, als ze willen, zij kunnen het live volgen en parochie breed is er voor de thuisblijvers natuurlijk de live stream vanuit ons kerkgebouw.  Kijken dus want er zitten pareltjes bij en… altijd ook terug te bekijken via onze website! Direct na het laatste belsignaal zullen we na een enkele mededeling met de presentatie gaan starten.
  • Het angelusklokje, wat nu in het Katwijks Museum staat in de zaal ‘Katwijk aan den Rijn’, is voor de viering van zondag 11 juli met de bisschop van Rotterdam weer even in onze kerk aanwezig. En reken maar dat ons klokje in onze klokkenstoel weer geluid zal gaan worden deze viering.
  • Wij gaan als evenementencommissie ons project voor het jubileumcadeau, comfortabele kerkbankbekleding, aanmelden bij de actie ‘Clubsupport’ van de Rabobank Leiden – Katwijk. Als de deelnemers bekend zijn, kunnen alle leden van deze bank hun stem uitbrengen en dan hebben we uw hulp en stem dus hard nodig om voldoende gelden te kunnen verwerven voor ons jubileumcadeau. Wordt op zeker vervolgd!  
  • We vergaderen weer (digitaal?) donderdagochtend 17 juni om 10.00 uur en we kijken dan ook naar mogelijke gasten die uitgenodigd moeten gaan worden voor de jubileumviering van zondag 11 juli waarin de bisschop van Rotterdam mede zal voorgaan. Natuurlijke hopen we dat er dan ook meer dan zestig kerkgangers de viering mogen bijwonen, we wachten het gespannen af. Wat we wel zeker weten, is dat iedereen deze jubileumviering ook kan volgen via een speciale livestream.

Zijn er vragen van uw / jouw kant, laat het ons maar weten!

De evenementencommissie,
Hetty Mens (voorzitter),
Joke Jongeneel,
Astrid van der Valk,
Richard Hulmer en
Gerard Bol.