The kinderwoorddienst goes international on Sint Jansday!

Het was op Sint Jansdag van zondag 20 juni de laatste bijeenkomst van de kinderwoorddienst voor de zomervakantie. En de acht aanwezige kinderen hadden er deze zondagochtend echt zin in met alle zomerse temperaturen op deze toch nog stralende dag. En het werd als afsluiter zelfs een unieke laatste bijeenkomst. Want wat er gebeurde was ook de voorbode op het oefenen van vreemde talen als we mogelijk deze zomervakantie weer op vakantie over de Nederlandse grens belanden.

Hoe zeg je Johannes de Doper in het Engels?

Wat denk je? Het bijbelverhaal van Johannes hoofdstuk 4 , vers 27 t/m 42 werd namelijk zelfs in het Engels aan de acht kinderen uitgelegd. Deze laatste bijeenkomst was het zelfs een ‘International KWD’ geworden. En reken maar dat de kinderen het reuze leuk en spannend vonden. Waarom in het Engels? Dat is natuurlijk de voertaal ‘all over the world’. Mogelijk zullen er ook aanvragen voor een uitleg van het bijbelverhaal in het Frans of Duits zijn gekomen bij de leiding van de kinderwoorddienst, maar… je moet toch ergens beginnen. 

Als uitsmijter hadden de leidsters Marit en Linnsey nog speciaal voor Vaderdag deze dag een extra tekening voor de vaders uitgeprint. Wat zal dat een verrassing zijn geworden voor alle vaders?

Fijne vakantie en… ‘keep safe’

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe en hopen jullie in september weer te kunnen zien en horen. Dus hou de digitale nieuwsbrief, de app en de website goed in de gaten over de datum van deze eerste bijeenkomst. Tot dan en… blijf gezond en geniet van de zomer met elkaar! De werkgroep Kinderwoorddienst