Update 90: Livestream vanuit Katwijk op zondag 20 juni

De parochiële livestream van zondag 20 juni komt om 9.30 uur vanuit onze eigen parochiekern.
Op de twaalfde zondag door het jaar vieren we op Sint Jansdag de geboorte van de H. Johannes de Doper, onze patroonheilige. De voorganger in eucharistieviering is kapelaan Plavcic. Muzikale medewerking komt van een kwartet cantoren o.l.v. organist / pianist Niek van der Meij.
Deze parochiële livestream is voor ieder te volgen via de link:
https://youtu.be/RGsLd9k7fo8


En ook hier kunt u natuurlijk meedoen met de collecte via de Givt-app.

De collectes zijn bestemd voor…
Elke ‘gewone’ collecte in genoemde vieringen is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd
wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? U kunt zich dus ook bij deze vieringen, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern.
De deurcollecte is bestemd voor het jaarlijkse misdienaarsuitje, ook meer dan van harte aanbevolen! Zij zijn er altijd voor u om de viering mede goed te laten verlopen. Wat is dat u waard?

Hoe doet u mee met de Givt-app?
U kunt meedoen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn.
Meer dan van harte aanbevolen deze beide collectes, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!
De webredactie