Update 100: Livestream vanuit Oegstgeest op 22 augustus

De parochiële livestream van zondag 22 augustus komt om 11.00 uur vanuit de  parochiekern van de H. Willibrord uit Oegstgeest. Op de eenentwintigste zondag door het jaar is de voorganger in deze eucharistieviering pastoor Franken. Muzikale medewerking komt van een twaalftal leden van het gemengd koor.
De livestream is voor ieder te volgen via de link: https://youtu.be/fp5kfwEteq0.
U kunt natuurlijk meedoen met de collecte via de Givt-app.

De collecte is bestemd voor…

Elke ‘gewone’ collecte in genoemde viering is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? We gaan het horen. U kunt zich dus ook bij deze viering, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern.

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt meedoen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw giften worden zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze ‘gewone’ collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!

De webredactie