Hoe zit het met (jo)uw Katwijkse schoolherinneringen?

Richard Hulmer gaat voor de serie ‘Denkend aan vroeger…’ nu een paar afleveringen wijden aan verhalen van parochianen over de Sint Jozefschool / RKBS de Horizon, de Mgr. Bekkersschool en de Bernadette kleuterschool. Wat doen bijvoorbeeld deze onderstaande foto’s met u als lezer? Welke schoolherinneringen heeft u eigenlijk zelf nog die u graag met de medeparochianen wilt delen? Maak deze schoolserie persoonlijk, doe dus mee en lees hieronder verder hoe dat kan!

Maandag 4 oktober verschijnt op deze website het inleidende verhaal van Hulmer over de bouw van de katholieke scholen in de gemeente Katwijk.  Help hem mee om zijn verhalen op te stellen en mail hem uw persoonlijke anekdotes en hopelijk ook uw schoolfoto’s van vroegere jaren. Dat kan naar r.hulmer@casema.nl en bel hem zeker op 071-4025028 / 06-10203892 als u vragen heeft. U kan hem natuurlijk ook teksten en foto’s appen.

Maar… u mag uw persoonlijke schoolherinneringen ook gewoon opschrijven en (met foto’s die u natuurlijk weer terugkrijgt) in een envelop doen en in de brievenbus van het parochiekernsecretariaat deponeren. Zet dan wel op de envelop ‘Voor Richard Hulmer, school’ en vermeld natuurlijk ook uw eigen naam onderaan uw verhaal. Wie doet er mee?    

Gerard Bol,

evenementencommissie.