Open repetitie kinderkoor De Vrolijke Noot

Kinderkoor De Vrolijke Noot is op zoek naar nieuwe leden vanaf groep 4. Heb jij zin om met de andere zestien kinderen mee te zingen? Dan zal je daar zeker geen spijt van krijgen. Dit koor zingt bij de schoolvieringen van RKBS de Horizon, gezinsvieringen in de parochiekern van de H. Joannes de Doper in Katwijk, maar treedt daarnaast ook regelmatig op voor senioren in Katwijk en omgeving. Kom daarom gezellig langs op de open repetitie donderdagmiddag 9 september van 15.45 – 16.30 uur in de kerk van de H. Joannes de Doper aan de Kerkstraat 70 in Katwijk aan den Rijn. Je mag gewoon lekker meezingen en misschien is het wel wat voor je?

Voor meer informatie over dit Katwijkse kinderkoor zie hun Facebookpagina ‘Kinderkoor De Vrolijke Noot’ en de website www.devrolijkenoot.be. En dit kinderkoor dat diverse prijzen heeft gewonnen bij koorfestivals, heeft ook opgetreden bij RTV Katwijk, kerstconcertjes  gegeven, een eigen CD uitgegeven met populaire liedjes (welke voor € 5,- ook te koop is zaterdag 11 september in genoemde kerk op de Open Monumentendag) en meegewerkt aan de musical ‘Mozes’ is meer dan alleen maar zingen. Het is elke week ook een echt feestje om met elkaar te repeteren dus kom donderdag 9 september gewoon even langs en luister en zing mee! En neem ook gewoon een vriendje of vriendinnetje mee, er is genoeg plek op de koorstoelen!