Update 107: Livestream vanuit Oegstgeest zondag 26 september

De parochiële livestream van zondag 26 september komt om 11.00 uur uit de parochiekern van de H. Willibrord uit Oegstgeest. Op deze zesentwintigste zondag door het jaar is de voorganger in deze eucharistieviering kapelaan Plavcic. Muzikale medewerking komt van het Gemengd Koor en er is ook kinderwoorddienst. U kunt natuurlijk ook meedoen met de gewone collecte via de Givt-app. De livestream is voor ieder te volgen via deze link: https://youtu.be/rQyUk7bm-SI.

De ‘gewone’ collecte is bestemd voor…
Elke ‘gewone’ collecte in genoemde viering is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? We gaan het horen. U kunt zich dus ook bij deze viering, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern.
Ook met de door de bisschoppen aangekondigde versoepelingen blijft de collecte verlopen zoals in de gehele coronaperiode tot op heden. Dus het blijft voor iedereen mogelijk om te geven via de Givt-app thuis en in de kerk en na afloop van de viering middels de ‘ton’ achterin de kerk. U doet toch ook nu nog mee?

Hoe doet u mee met de Givt-app?
U kunt meedoen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw giften worden zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze ‘gewone’ collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!
De webredactie