Update 110: Livestream vanuit Wassenaar zondag 10 oktober

De parochiële livestream van zondag 10 oktober komt om 9.30 uur weer uit de parochiekern van de St. Willibrordus uit Wassenaar. Op deze achtentwintigste zondag door het jaar is de voorganger in deze eucharistieviering kapelaan Plavčić. U kunt natuurlijk ook meedoen met de gewone collecte voor via de Givt-app. De livestream is voor ieder te volgen via deze link: https://youtu.be/mTDglARPgRE.

De ‘gewone’ collecte is bestemd voor…
Elke ‘gewone’ collecte in genoemde viering is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? We gaan het horen. U kunt zich dus ook bij deze viering, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern.
Ook met de door de bisschoppen aangekondigde versoepelingen blijft de collecte verlopen zoals in de gehele coronaperiode tot op heden. Alleen komen de gardeleden nu ook met een grote mand langs om contant geld te collecteren voor wie niet meedoet met de Givt-app. Dus het blijft voor iedereen ook altijd mogelijk om te geven via de Givt-app thuis en in de kerk. Het kan nu niet meer middels de ‘ton’ achterin de kerk. U doet toch ook nu nog mee?

Hoe doet u mee met de Givt-app?
U kunt dus ook mee blijven doen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw giften worden zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven.
Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze ‘gewone’ collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!
De webredactie