Blik nog eens rustig terug op dit jubileumjaar 2021

In de pauze van het concert van het Oeral Kozakkenkoor zondagmiddag 7 november speelde Gregor Bak een prachtig mooi muzikaal intermezzo van een Russische componist op de piano. Voor de evenementencommissie een mooie gelegenheid om op dit bedje van muziek foto’s van activiteiten uit het afgelopen jubileumjaar te vertonen. Maar omdat Gregor eerder klaar was met zijn pianospel konden de concertbezoekers niet deze hele presentatie bekijken. Daarom presenteren we hier onder de compilatie zodat u hem nog eens rustig kunt bekijken.

En wie er niet bij was, een gemiste muzikale kans, heeft natuurlijk niets kunnen zien. Daarom voor alle belangstellende parochianen is Was dit concert de laatste jubileumactiviteit? Voor u als lezer een vraag voor de evenementencommissie een weet.