Jubileumconcert De Vrolijke Noot vrijdagavond 19 november gaat door

Het was natuurlijk voor iedereen in Nederland onwijs spannend, de persconferentie deze vrijdagavond. Want deze extra coronamaatregelen raken natuurlijk iedereen in meer of mindere mate. Daarom zo blij om u te kunnen melden dat dit jubileumconcert in ons kerkgebouw door kan gaan. Wilt u erbij aanwezig zijn? Meld u dan snel aan! De organisatie draait al maanden op volle toeren om er een gezellig feestje van te maken voor de koorleden, oud-koorleden en hopelijk de vele bezoekers in onze kerk. Daarom delen we graag deze update van de concertinformatie met u om iedereen de kans te geven snel aan te melden. Lees hieronder hoe dat moet!

Belangrijke informatie voor als u zich wilt aanmelden:

  • Het jubileumconcert is van 19.30 – 21.00 uur en de kerkdeuren gaan al om 18.45 uur open vanwege de verplichte coronacheck.
  • Aanmelden is verplicht bij Gerard Bol (gerardbol@live.nl) met de naam van de contactpersoon en het aantal gasten dat meekomt. En… vol is vol!
  • Neem uw mobiele telefoon zeker mee. Waarom? Dat merkt u die avond wel!
  • U heeft een vrije zitplaats naar beschikbaarheid.
  • Bij aankomst bij de kerk melden bij de organisatie en alle bezoekers van 13 jaar en ouder moeten hun coronatoegangsbewijs laten zien (vaccinatiebewijs / herstelbewijs / negatieve uitslag via testen voor toegang).
  • Wilt u bij het betreden en verlaten van het kerkgebouw de pijlen op de grond voor de looprichting aanhouden en mogelijke aanwijzingen van de organisatie volgen?
  • Na afloop kunt u uw waardering tonen bij de deurcollecte of via de speciaal ingestelde Givt-app. Dat is mede voor De Vrolijke Noot om de onkosten voor dit jubileumconcert te kunnen bestrijden.
  • Kunt u niet komen? Het jubileumconcert is live te volgen middels de livestream verzorgd door de beamerwerkgroep op deze link: https://youtu.be/qKko3S0cJUk.

De kinderen van het koor hebben er net als de begeleiders heel veel zin in, dus meld u aan en… tot vrijdagavond 19 november in onze kerk!

Agnes Bol, De Vrolijke Noot.