Update 117: Livestream vanuit Voorschoten zondag 21 november om 11.00 uur

De parochiële livestream van zondag 21 november op het feest van Christus Koning van het Heelal komt om 11.00 uur uit de H. Laurentius en De Moeder Gods van Voorschoten.
De voorganger in deze eucharistieviering is kapelaan Plavčić. Muzikale medewerking komt van het Laurentiuskoor. U kunt natuurlijk ook meedoen met de gewone collecte via de Givt-app.
De livestream is voor ieder te volgen via deze link: https://youtu.be/VL3emlB_0rA.

De ‘gewone’ collecte is bestemd voor…
De ‘gewone’ collecte in de hierboven genoemde viering is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? We gaan het horen.
U kunt zich dus ook bij deze viering, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern.
Zeker met de door de bisschoppen aangekondigde maatregelen blijft de collecte verlopen zoals in de gehele coronaperiode tot op heden, dus via de Givt-app en de ton achterin de kerk bij het verlaten van de viering. U doet toch ook nu nog mee?

De deurcollecte is de Nationale Jongerencollecte
Ieder jaar houdt de Rooms Katholieke Kerk in Nederland in het derde weekend van november de Nationale Jongerencollecte. In het weekend van 20 en 21 november 2021 wordt de collecte in de weekendvieringen gehouden.
Met een financiële bijdrage voor de jongerencollecte helpt u activiteiten voor jongeren mogelijk te maken.
Deze collecte is in 2006 in het leven geroepen om geld in te zamelen voor het jongerenwerk in de Kerk. Een gift is ook een morele steun in de rug. Katholieke jongerenactiviteiten laten de continuïteit van de kerk zien. Dankzij uw gift en aandacht voor de jongerencollecte kunnen we samen het geloof doorgeven aan een volgende generatie. Bij voorbaat danken wij u voor uw financiële bijdrage.

Hoe doet u mee met de Givt-app?
U kunt dus ook mee blijven doen met deze digitale collectes via de Givt-app. Uw giften worden zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven.
Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn.
Meer dan van harte aanbevolen deze ‘gewone’ en zeker ook deze speciale deurcollecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!
De webredactie