Update 119: Geen livestream maar nu wel terug te beluisteren!

Kinderkoor De Vrolijke Noot met dertig kinderen stond klaar, pastoor Franken stond klaar met lectrice Marit Noordermeer aan zijn zijde, de drie misdienaars in uiteenlopende leeftijdsgroepen en lengtes waren er klaar voor en 137 kerkgangers wachten op de bel om te gaan staan bij het openingslied van de gezinsviering zondagochtend 28 november om 9.30 uur. De lichtjes bij de bediening van de beamerprojectie brandden maar… het bleek direct dat er geen livestream mogelijk was via de website voor de thuisblijvers.

Daar was in deze viering niets aan te verhelpen, maar met dank aan Gijsbert Schrijvers en vrijwilligers van de werkgroep beamervieringen was het na afloop rap verholpen. Dus iedereen kan nu wel deze mooie gezinsviering terug beluisteren via ‘Uitzending gemist’ op de website www.joannesdedoper.nl. Kunt u dan nog uw waardering tonen, financieel gezien, bij de gewone vaste collecte en de bisschoppelijke adventsactie via de Givt-app…? Ja, natuurlijk! Gewoon doen dus!