Feest in de stal in Katwijkse r.-k kerk!

Feest in de stal zondagochtend 26 december? Op deze tweede kerstdag worden om 9.30 uur de kinderen van alle leeftijden uitgenodigd om op bezoek te gaan bij de kerststal in de parochiekerk van de H. Joannes de Doper aan de Kerkstraat 70 in Katwijk. Mogen papa’s en mama’s en opa’s en oma’s ook mee? Ja natuurlijk, want het is een prima plek waar het kerstverhaal aan de kleinsten wordt uitgelegd, er wordt meegezongen met klassieke kerstliedjes middels de beamers ondersteund door pakkende kinderfilmpjes, kaarsjes worden aangestoken bij de kerststal en… er is nog veel meer te beleven bij de kerststal.

Een knuffeltje mee op geboortebezoek voor het goede doel?

Ralph Severens en Gerard Bol zullen als herbergiers deze zondag vanaf 9.00 uur de deuren van hun herberg, waar de stal deel van uitmaakt, wijd openzetten voor deze ontmoeting. Omdat alle bezoekers op geboortebezoek komen, vragen de herbergiers de kinderen om een cadeautje mee te nemen, een knuffeltje om weg te geven. Deze knuffeltjes worden na afloop bij de kerststal verzameld in manden. Maar… ze zijn niet voor de pasgeborene. In zijn geest worden de knuffeltjes na afloop aan een goed doel geschonken om andere kinderen in deze decembermaand ook blij te maken. Doet u mee, doe jij ook mee? 

Hoe kunt u zich vooraf aanmelden?

Severens: ,,Het feest in de stal deze ochtend is bestemd voor iedereen, waar jong en oud(er) op zeker met een echt kerstgevoel na afloop de herberg zal verlaten. Aanmelden vooraf is verplicht, digitaal aanmelden is niet meer mogelijk. Maar het kan natuurlijk nog aan de deur bij de herberg die zondagochtend. Maar letop vol=vol. Mooier kan deze tweede kerstdag met een feestje van een half uur toch niet beginnen?”