Update 124: Livestream vanuit Katwijk zondag 19 december om 9.30 uur

De parochiële livestream van zondag 19 december op de vierde zondag van de advent komt om 9.30 uur weer uit onze eigen Katwijkse kerk met dank aan de leden van de beamerwerkgroep. De voorganger in deze eucharistieviering is kapelaan Plavčić en de muzikale medewerking komt van Vocalis. U kunt natuurlijk ook meedoen met de gewone collecte en de bisschoppelijke adventsactie via de Givt-app. De livestream is voor ieder te volgen via deze link: https://youtu.be/Emrnpk1HTmA.

De ‘gewone’ collecte is bestemd voor…

De ‘gewone’ collecte in de hier boven genoemde viering is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerken pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? We gaan het horen. U kunt zich ds ook bij deze viering, thuis kijkend en luisterend naar de livestream van uit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern. Zeker met de door de bisschoppen aangekondigde maatregelen blijft de collecte verlopen zoals in de gehele coronaperiode tot op heden, dus via de Givt-app en de ton achterin de kerk bij het verlaten van de viering. U doet toch ook nu nog mee? Dat geldt natuurlijk ook nog voor de doelen van de bisschoppelijke adventsactie waarvoor u kunt geven.

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt dus ook mee blijven doen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze ‘gewone’ collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gift!
De webredactie