Update 126: Livestream vanuit Katwijk vrijdag 24 december om 19.00 uur

De parochiële livestream van vrijdag 24 december komt om 15.00 uur uit onze eigen Katwijkse kerk met dank aan de leden van de beamerwerkgroep. Deze livestream kunt u om 19.00 uur bekijken
De voorganger in deze gezinsviering van woord en gebed is kapelaan Plavčić en de muzikale medewerking komt van vier kinderen van De Vrolijke Noot. Ze gaan al om 14.45 uur kerstliederen zingen en u kunt dit alles op dat moment ook live via onze website volgen via ‘Live beamer uitzending’.
U kunt natuurlijk ook meedoen met de gewone collecte en de bisschoppelijke adventsactie via de Givt-app.
De livestream is voor ieder thuis te volgen via deze link: https://youtu.be/jeI5Rwc_wmk.
In het overzicht van vieringen in deze digitale nieuwsbrief vindt u ook de link naar de parochiële livestream van de ‘nachtmis’ van vrijdag 24 december vanuit Oegstgeest. Er is geen parochiële livestream op eerste kerstdag.

De ‘gewone’ collecte is bestemd voor…

De ‘gewone’ collecte in de hierboven genoemde viering van 24 december is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? We gaan het horen.
U kunt zich dus ook bij deze viering, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern.
Zeker met de door de bisschoppen aangekondigde maatregelen blijft de collecte verlopen zoals in de gehele coronaperiode tot op heden, dus via de Givt-app en de ton achterin de kerk bij het verlaten van de viering. U doet toch ook nu nog mee? Dat geldt natuurlijk ook nog voor de doelen van de bisschoppelijke adventsactie waarvoor u kunt geven.

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt dus ook mee blijven doen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven.
Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze ‘gewone’ collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gift!
De webredactie