Jongeren only vrijdagavond 28 januari!

Afbeelding gedownload van Dreamstime.com

Op het moment dat ik dit schreef voor het parochieblad De Augustinus moest Sinterklaas nog in het land komen en was ik al helemaal nog niet bezig met 2022. Een nieuw jaar…, nieuwe ronde…, nieuwe kansen en nieuwe ontmoetingen. Maar daar heb ik dan wel weer heel veel zin in en ik hoop jij ook. Hou je van pizza en wil jij ook andere jongeren vrijdagavond 28 januari van 18.00 – 21.00 uur in onze pastorie ontmoeten? Lees en kijk dan hieronder verder. Waarom deze keer een nieuw jaar niet anders beginnen?

Vijf redenen waarom ik hoop dat jij reageert:

  • Ik heb zin om jou te ontmoeten.
  • Zin om met jou te kletsen.
  • Zin om met jou pizza te eten.
  • Zin om met jou plannen te maken voor dit nieuwe jaar.
  • Zin om gewoon samen plezier te maken.

Ik snap natuurlijk dat jij het liefste dit soort dingen met je leeftijdsgenoten doet 😉, dus neem daarom gerust een vriend en / of vriendin mee (meer mag ook hoor!).

Geef het wel even door, dat kan t/m maandag 24 januari, want dan kan onze pizzabakker daar rekening mee houden. Op de flyer lees je hoe snel jij je kan aanmelden bij mij. Tot 28 januari, ja toch? 

Groeten van Marloes Jongeneel.