Update 127: Livestream vanuit Voorschoten op 2 en 9 januari om 11.00 uur

De parochiële livestream van de zondagen 2 en 9 januari komt om 11.00 uur uit de parochiekern van de H. Laurentius en De Moeder Gods vanuit Voorschoten.
De voorganger in de viering van 2 januari met de Openbaring des Heren, Driekoningen, is kapelaan Plavčić. U kunt natuurlijk ook meedoen met de gewone collecte via de Givt-app.
De livestream is voor ieder thuis te volgen via deze link: https://youtu.be/PMpFJK3b52k.
De voorganger in de viering van 9 januari met de Doop van de Heer is pastoor Franken, bijgestaan door diaken Winnubst. U kunt natuurlijk ook meedoen met de gewone collecte via de Givt-app.
De livestream is voor ieder thuis te volgen via deze link: https://youtu.be/QORg4mLnQ14.

De ‘gewone’ collecte is bestemd voor…

De ‘gewone’ collectes in de hierboven genoemde vieringen van 2 en 9 januari zijn bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat.
Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld.
Ook benieuwd wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? We gaan het horen.
U kunt zich dus ook bij deze viering, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern.
Zeker met de door de bisschoppen aangekondigde maatregelen blijft de collecte verlopen zoals in de gehele coronaperiode tot op heden, dus via de Givt-app en de ton achterin de kerk bij het verlaten van de viering. U doet toch ook nu nog mee.

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt dus ook mee blijven doen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd.
Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven.
Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze ‘gewone’ collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gift!
De webredactie