Update 137: Livestream vanuit Voorschoten op 27 februari om 11.00 uur

De parochiële livestream van zondag 27 februari komt om 11.00 uur uit de H. Laurentius en De Moeder Gods in Voorschoten. De voorganger op deze achtste zondag door het jaar is pastor van Vliet. De muzikale medewerking komt van het Laurentiuskoor.
U kunt natuurlijk ook meedoen met de gewone collecte via de Givt-app.
De livestream is thuis te volgen via deze link:
https://parochie-augustinus.nl/parochiele-livestream/.

De collecte is bestemd voor…

De ‘gewone’ collecte in de hierboven genoemde viering is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? We gaan het horen.
U kunt zich dus ook bij deze viering, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern. Met de door de bisschoppen nieuwe maatregelen zal de collecte weer normaal verlopen en ook via de Givt-app. U doet toch ook nu nog mee?

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt dus ook mee blijven doen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven.
Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze ‘gewone’ collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gift!