Eindelijk mag het, ‘The Passion Wassenaar’ met aandacht voor de jeugd!

Net als alle voorstellingen in Nederland is ‘The Passion Wassenaar’, welke in 2020 zou worden uitgevoerd door o.a. vele vrijwilligers van onze parochie H. Augustinus, twee jaar uitgesteld. Maar gelukkig, met het opheffen van alle coronamaatregelen kan het eindelijk doorgaan. Nu is dit spektakel van vrijdag 8 t/m zondag 10 april te beleven met alle zintuigen in een andere kerk dan in 2019 gedacht en wel in de Messiaskerk aan de Zijllaan 57 in Wassenaar. Landelijk trekt de televisie-uitzending van ‘The Passion’ jong en oud. Daarom hier ook een aantrekkelijk aanbod voor alle jongeren om deze unieke parochiële versie van ‘The Passion’ te gaan bezoeken.

Om met deze voorstelling ook een grote groep jongeren te bereiken, wil de organisatie ook de jongeren in onze parochie de mogelijkheid geven om de voorstelling op zondagmiddag of zondagavond 10 april 2022 met korting te gaan bezoeken. Met de kortingscode: ‘tpwgroep’ krijgen deze jongeren € 2,50 korting per kaartje. De kaarten kunnen à € 15,- per stuk (€ 12,50 dus  inclusief korting) besteld worden via de website https://thepassionwassenaar.nl/. De organisatie verwacht zo veel jongeren te mogen verwelkomen tijdens de voorstellingen en zeker op zondagmiddag of zondagavond 10 april.

‘The Passion Wassenaar’ brengt het verleden muzikaal tot leven

De mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers in een eigentijds decor brengen het paasverhaal tot leven en laten je het beleven met al je zintuigen. In een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten word je meegenomen in een verhaal over een bijzondere man die al eeuwenlang een grote impact heeft op het leven van miljarden mensen. Een verhaal dat ons raakt in onze eigen angsten, twijfels en onzekerheden, teleurstelling en pijn, maar ook in onze verlangens naar liefde, genegenheid en oprechtheid.