Afscheid kapelaan Boris Plavcic in Katwijk verplaatst naar 8 mei.

In de vorige Augustinus kon u lezen dat het afscheid van onze kapelaan gepland stond op zondag 22 mei in Katwijk. Om de kapelaan tijd te geven om van alle parochianen persoonlijk afscheid te nemen hadden we een voorganger nodig voor de viering van 11.00 uur in Oegstgeest. (Pastoor Franken is van 16 t/m 27 mei op vakantie.)

Pater Magnin had toegzegd op 22 mei voor te gaan in Oegstgeest. Nu is pater Magnin door een ongelukkige val voorlopig niet in staat voor te gaan. Een hele reeks telefoontjes leverde geen andere voorganger op. Door overmacht zijn we nu gedwongen het afscheid van kapelaan Boris Plavcic in Katwijk te verplaatsen naar zondag 8 mei. Weliswaar is dit dan niet de laatste viering van de kapelaan in Katwijk, maar we vinden het belangrijk dat iedereen de tijd krijgt om na de viering persoonlijk afscheid van hem te nemen.

Pastoor Franken