Kinderpassie met passie gezongen

Vrijdag 8 april 19.30-20.15 uur zal kinderkoor De Vrolijke Noot de Kinderpassie in de H. Joannes de Doperkerk Katwijk uitvoeren. Het hele passieverhaal wordt prachtig verteld door de voorleeskampioen van Katwijk, en leerling van RKBS de Horizon, Martijn Hoevens. Het verhaal is naadloos verweven met alle liederen. ‘Jubelende mensen’, ‘Laatste avondmaal’, ‘Angst en verraad’, ‘Kruisiging en verdriet’ krijgen een schitterende muzikale vertaling uitmondend in ‘Hoop en nieuw leven’. Een mooi begin van de Goede Week door deze Kinderpassie te beleven met vele zintuigen.

Dirigente Agnes Bol: ,,Geniet ervan hoe deze kinderen hun eigen muzikale verhaal van de hoop voor u uitvoeren. Alles wordt muzikaal begeleid door pianist Niek van der Meij. Iedereen is dan ook van harte welkom in de kerk aan de Kerkstraat 70 en om 19.15 uur gaan de deuren open. Natuurlijk zijn alle teksten ook prachtig mee te lezen op de twee beamerschermen. Uw waardering kunt u na afloop laten blijken middels de deurcollecte of middels de speciaal aangemaakte Givt-app. Dat laatste kunt u natuurlijk bij thuiskomst na afloop ook op uw gemak nog invullen!”

De Vrolijke Noot muzikaal op weg naar Pasen samen met u?

Wilt u meer zien en / of horen van kinderkoor De Vrolijke Noot in de aanloop naar Pasen? Zij zingen ook in complete bezetting in de gezinsviering op Palmzondag 10 april om 9.30 uur als de palmpaasstokken door kinderen de kerk in worden gedragen. Bij de kinderkruisweg op Goede Vrijdag 15 april om 15.00 uur (u mag dan ook bloemen meenemen om het ruwhouten kruis te laten ‘aanbloemen’ op zaterdag) zijn ze er natuurlijk ook bij. En op eerste paasdag zondag 17 april zingen de kinderen samen met Cantemus ook in de gezinsviering van 9.30 uur in genoemde kerk. Alle vieringen kunt u ook volgen en terug beluisteren middels de website www.joannesdedoper.nl.