Update 150: Livestream vanuit Voorschoten op 22 en 26 mei

De parochiële livestream op de zesde zondag van Pasen komt op zondag 22 mei om 11.00 uur uit de H. Laurentius en De Moeder Gods in Voorschoten met als voorganger pastor van Vliet en de muzikale medewerking komt van het Laurentiuskoor.
De parochiële livestream op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei om 11.00 uur komt ook uit Voorschoten met als voorganger kapelaan Plavčić en de muzikale medewerking komt van het Laurentiuskoor.
U kunt voor beide vieringen natuurlijk ook meedoen met de collecte via de Givt-app.
Deze livestream is van beide vieringen thuis te volgen via deze link:
https://www.parochie-augustinus.nl/parochiele-livestream/.

De collecte is bestemd voor…

De collecte in de hierboven genoemde vieringen is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? We gaan het horen. U kan thuis meedoen met deze eerste collecte middels de Givt-app.

Hoe doet u mee met de Givt-app?

kunt dus ook mee blijven doen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze ‘gewone’ collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gift!