Heel Joannes toost en bruncht op Sint Jansdag

Het mag weer, het elkaar ontmoeten na twee roerige coronajaren zonder een ‘ouderwetse’ invulling van de Sint Jansdag in onze parochiekern. Dat pakken wij als evenementencommissie dan ook direct weer op met een aantrekkelijk programma zondag 26 juni na de viering tot 14.00 uur. Wij nodigen iedereen uit, jong en oud(er), om na het slotlied in de kerk mee te gaan naar ‘de kleine JOANNES’. Daar wordt iedereen ontvangen met een glas ‘bubbels’, voor kinderen is er ook iets speciaals, waarna de toost wordt uitgebracht op onze parochiekern, op elkaar en deze Sint Jansdag zeker op de vers verkozen vrijwilliger van het jaar. Daarna wordt iedereen voor een heerlijke brunch uitgenodigd en is er een muzikale ‘uitsmijter’ van de Harmonie Katwijk. Aanmelden kan t/m vrijdag 10 juni 12.00 uur, zie deze aanmeldingsbrief.  

Afhankelijk van het aantal deelnemers en het weer is dat in de grote zaal van het parochiehuis en op het kerkplein. Wat is dat weer mooi om onder het genot van deze brunch elkaar te spreken. Komt u, kom jij ook? Voor de kinderen is er op het schoolplein van RKBS de Horizon de gelegenheid om na de brunch lekker te spelen, waar ook een springkussen is geplaatst. Dus iedereen komt aan zijn / haar trekken!

Jubilarissen ontmoeten elkaar

Waar we als parochiekern in 2021 ons 175-jarig jubileum hebben gevierd, is de Harmonie Katwijk in hetzelfde jaar een 125 jaar jong. Als jubilarissen verbinden we ons op Sint Jansdag met een mini-concert van 13.15 – 13.45 uur van de Harmonie Katwijk op het schoolplein. En natuurlijk is er dan na afloop tot 14.00 uur de gelegenheid om onder het genot van een drankje elkaar te ontmoeten.
Natuurlijk gaan we als evenementencommissie uit van mooi weer zodat het kerk- en schoolplein kunnen worden benut. Mocht het weer tegenvallen en de buitenactiviteiten naar binnen moeten worden verplaatst, dan laten we het alle deelnemers natuurlijk tijdig weten. Het weer blijft, zeker ook in Nederland, onzeker. Maar wat we als evenementencommissie wel zeker weten, is dat deze Sint Jansdag zondag 26 juni weer doorgaat.
Lees de verdere info op deze aanmeldingsbrief en reageer uiterlijk vrijdag 10 juni om 12.00 uur. In de uitgave van De Augustinus is deze aanmeldingsbrief ook ingevouwen.
Komt allen, proost, brunch en geniet van de muziek met elkaar op deze traditionele feestdag van onze parochiekern van de H. Joannes de Doper.

De evenementencommissie,

Hetty Mens (voorzitter),
Joke Jongeneel,
Astrid van der Valk,
Richard Hulmer,
Gerard Bol