Update 152: Livestream vanuit Katwijk op 5 juni

De parochiële livestream op Pinksteren komt op zondag 5 juni om 9.30 uur uit onze eigen Katwijkse parochiekern met als voorganger mgr. Van Luyn sdb, bijgestaan door diaken Winnubst. De muzikale medewerking komt van Cantemus. De werkgroep ‘Beamervieringen’ verzorgt de technische ondersteuning van deze livestream.
U kunt voor deze viering natuurlijk ook meedoen met de collecte via de Givt-app.
Deze livestream is thuis te volgen via deze link: https://www.parochie-augustinus.nl/parochiele-livestream/.

De collecte is bestemd voor…

De collecte in de hierboven genoemde viering is ook nu weer bestemd voor de jaarlijkse pinksteractie van de ‘Week van de Nederlandse Missionaris’. Deze wordt gehouden van zaterdag 28 mei t/m zondag 5 juni. U kan thuis meedoen met deze collecte middels de Givt-app. Al die missionarissen en missionaire werkers zijn er altijd voor de ander. En samen met u zijn wij er voor hen tijdens de pinksteractie! Meer dan van harte aanbevolen deze pinksteractie!

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt dus ook mee blijven doen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze speciale collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gift!