Update 155: Livestream vanuit Wassenaar op 26 juni

De parochiële livestream op de dertiende zondag door het jaar, 26 juni om 9.30 uur komt uit de parochiekern van de St. Willibrordus en de
St. Jozef in Wassenaar met als voorganger pastoor Franken.
De muzikale medewerking komt van een cantor en organist.
U kunt voor deze viering natuurlijk ook meedoen met de collecte via de Givt-app.
Deze livestream is thuis te volgen via deze link:
https://www.parochie-augustinus.nl/parochiele-livestream/.

De gewone collecte is bestemd voor…

De gewone collecte in de hierboven genoemde viering is ook nu weer bestemd voor de traditionele kosten van beheer en onderhoud en de instandhouding van het pastoraat van onze eigen Katwijkse parochiekern. Waar het precies aan besteed gaat worden, we gaan het zeker horen / lezen als het een speciale bestemming krijgt.
Van harte aanbevolen dus!

De deurcollecte is bestemd voor…

Het is zo gewoon dat ze er zijn bij elke weekendviering, of bij bijzondere vieringen als een jubileum, uitvaart of huwelijk onze misdienaars van anderhalve meter tot bijna twee meter lange acolieten. We mogen er als parochiekern trots op zijn dat ze er zijn, en ook worden begeleid door vrijwilligers om ze het ‘vak’ eigen te laten maken. Maar ook mooi om in de kerk de trotse ouders te zien zitten, zeker bij de kleinste misdienaars.
Daarom is het al een oeroude traditie in onze parochie(kern) om als medeparochiaan in de buidel te tasten en gul te geven bij de deurcollecte voor hun jaarlijkse ‘misdienaaruitje’. En bent u er niet bij op Sint Jansdag, middels de Givt-app kunt u ook uw financiële waardering voor hun inzet tonen. En dan zullen we op zeker binnenkort een keer een verslagje met wat foto’s van een vast en zeker geslaagd uitje hier en op de website kunnen plaatsen. Meer dan van harte aanbevolen!

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt dus ook mee blijven doen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd.
Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze beide collectes, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gift!