Zaterdag 8 oktober op pad met De Vrolijke Noot naar Den Bosch!

Vorig jaar vierde De Vrolijke Noot haar vijftienjarig bestaan. Tijdens het jubileumconcert kreeg het koor een felicitatie van de plebaan van de St-Janskathedraal uit Den Bosch. Met die felicitatie werd het koor uitgenodigd een keer te komen zingen in die prachtige kathedraal. Het duurde even voor er een geschikte datum werd gevonden, maar eindelijk is het zover! Op zaterdag 8 oktober wordt er in Den Bosch een gezinsbedevaart gehouden. De gezinnen gaan op zoek naar Maria. En Maria zal natuurlijk centraal staan in de eucharistieviering.  Gezinnen uit het hele bisdom zijn uitgenodigd hieraan deel te nemen. U kan met de bus mee naar Den Bosch. Hoe? Lees hieronder verder!

De eucharistieviering zal gehouden worden om 14.15 uur in de St-Janskathedraal. De Vrolijke Noot zal tijdens deze dienst de zang verzorgen. En dat zal natuurlijk een hele belevenis worden om in zo’n bijzondere prachtige kathedraal te mogen zingen. De kinderen en begeleiders zullen met de bus naar Den Bosch gaan.

Gaat u / ga jij mee naar Den Bosch?

Nu is het idee ontstaan om parochianen van onze parochie in de gelegenheid te stellen ook deze viering bij te wonen en daar een leuke dag van te maken voor diegenen die dat graag zouden willen. Dit betekent dat de dag er als volgt uit gaat zien:

  • Om 8.30 uur aanwezig bij de Joannes de Doper kerk.
  • Om 8.45 uur vertrek vanuit Katwijk.
  • Om 10.40 uur een historische vaartocht door de grachten van Den Bosch.
  • Er is om 12.00 uur een heerlijke lunch.
  • Om 14.15 uur het bijwonen van de eucharistieviering in de prachtige
    St-Janskathedraal m.m.v. De Vrolijke Noot
  • Rond 16.00 uur is er de terugreis naar Katwijk.
  • En om 17.15 uur is er de aankomst in Katwijk.

De kosten voor deze dag bedragen € 40,-. Heeft u zin om met elkaar een mooie dag te beleven dan kunt u zich opgeven vóór 12 september bij ondergetekende. Als er teveel aanmeldingen zijn dan gelden de eerste aanmeldingen. Vol is vol! Dus mocht u interesse hebben wees er dan snel bij! Het belooft een mooie dag te worden.

Ralph Severens, ralph4321@hotmail.com, 06-33857748.