Dranghekken nodig bij open repetitie De Vrolijke Noot!

Dirigente Agnes Bol, muzikaal begeleider Niek van der Meij en koorbegeleidster Monique Oomen konden bij de start van de open repetitie van De Vrolijke Noot donderdagmiddag 1 september in onze kerk bij aanvang 47 namen noteren. Natuurlijk waren hier vele ‘oude gedienden’ bij die door zijn gegaan na de zomerstop. Maar vele nieuwe koorleden meldden zich ook aan deze middag. Dat is jaarlijks zeker nodig omdat na de zomer meestal een vierde van het aantal koorleden stopt.

De ‘Gouden Duim’ is dan in de meeste gevallen behaald. Er werd nu heerlijk gezongen, bewogen en iedereen kreeg na afloop een originele ‘De Vrolijke Noot-ballon’ mee naar huis. Eens kijken hoeveel koorleden er staan bij de eerstvolgende repetitie donderdagmiddag 8 september? En ze kunnen aan de muzikale bak, want zondag 2 oktober zingen ze al bij een gezinsviering. Zie hieronder wat sfeerfoto’s van deze meer dan geslaagde open repetitie.